Εξοπλισμός

Ο καταδυτικός εξοπλισμός μας περιλαμβάνει τα παρακάτω: 

Στολές: Scubapro ONE 5 χιλιοστών και shorties διαθέσιμα για το καλοκαίρι, σε μεγέθη από XXS έως XXXL

Πτερύγια: Scubapro, ανοιχτού τύπου και κλειστού τύπου

Πυξίδες: Ολόκληρη ενσωματωμένη στην κονσόλα ή για δέσιμο στον καρπό

Φιάλες: 10/12/15 λίτρων

Ρυθμιστές: MK2 Scubapro R295

Κονσόλα: με βαθύμετρο και μανόμετρο

BCD: Scubapro σε μεγέθη XXS - XXL

Μάσκες: Πλήρης συλλογή από μάσκες για όλες τις ηλικίες

Κάμερες: GOPRO και Olympus

Τα σκάφη μας

Ένα scorpion rib 8,60 μέτρων με δύο μηχανές 225 hp και OptiMax της Mercury, που είναι πολύ ευρύχωρο και ειδικά σχεδιασμένο για καταδύσεις. Η μέγιστη χωρητικότητα είναι 15 δύτες με πλήρη εξοπλισμό και διπλές φιάλες. Το σκάφος είναι άρτια εξοπλισμένο με εξοπλισμό ασφαλείας, όπως κουτί πρώτων βοηθειών, σωσίβια για όλους τους επιβαίνοντες στο σκάφος, πυροσβεστήρες και ασύρματο VHF. Συνεπώς πρόκειται για ένα άνετο σκάφος, ιδανικό για καταδύσεις, που προσφέρει άφθονη σκιά κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών ημερών και προσφέρει απολαυστική και σταθερή πλεύση, ακόμα και σε κακοκαιρία.

Έχουμε επίσης δύο Humbers 7.50μ. με 200 hp και δίχρονους εξωλέμβιους κινητήρες OptiMax της Mercury ειδικά σχεδιασμένους για καταδύσεις. Η μέγιστη χωρητικότητα για αυτόν τον τύπο του σκάφους είναι 10 δύτες, με πλήρη εξοπλισμό και για διπλές καταδύσεις.

Αεροσυμπιεστής

Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας αέρα για τους δύτες μας. Προέρχεται από δύο Dolphin 15 αθόρυβους συμπιεστές της αξιόπιστης εταιρίας Paramina, που έχει μεγάλη εξειδίκευση στους για αεροσυμπιεστές. 

Εξοπλισμός