Σχετικά με εμάς

Βαγγέλης Σωτηρίου

Βαγγέλης Σωτηρίου - Ιδρυτής:
IANTD Nitrox IT •  4* CMAS Instructor • BSAC National Instructor

Ο Βαγγέλης Σωτηρίου ξεκίνησε τις καταδύσεις το 1968 και άρχισε να διδάσκει το 1978. Ήταν μέλος της καταδυτικής ομάδας που πρώτη εξερεύνησε τη λίμνη της Βουλιαγμένης το 1978 (ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο). Βρίσκεται στην Αθήνα, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, ενώ επισκέπτεται την Σαντορίνη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τούλα Σωτηρίου

Τούλα Σωτηρίου – Γενική Διευθύντρια:
Καταδύσεις αναψυχής

Η Τούλα Σωτηρίου υποστήριξε ακούραστα το σύζυγό της Βαγγέλη για πολλά χρόνια, διαχειριζόμενη σχεδόν οτιδήποτε που δεν σχετίζεται άμεσα με την εκπαίδευση, αλλά κυρίως το κατάστημα. Αν τύχει να τηλεφωνήσετε, το πιθανότερο θα είναι η ευγενική κυρία για να σας βοηθήσει με ό, τι χρειάζεστε!

Μάνθος Σωτηρίου

Μάνθος Σωτηρίου – Διευθυντής του Volcano Dive Center:
IANTD Nitrox-Technical Nitrox instructor trainer • Trimix -Rebreather • PADI MSDT

Ο Μάνθος Σωτηρίου είναι ο Διευθυντής του Volcano Dive Center στη Σαντορίνη. Ξεκίνησε τις καταδύσεις το 1988 και έγινε εκπαιδευτής το 1995 και συνεχίζει έως σήμερα. Είναι επίσης υπεύθυνος για το τμήμα υποβρύχιων έργων της επιχείρησης. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε στη μονάδα βατραχανθρώπων των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού (135ο Σχολείο).

Αλέξανδρος Σωτηρίου

Αλέξανδρος ΣωτηρίουΔιευθυντής του Sotiriou Diving Center:
3* CMAS Instructor • IANTD Nitrox/Trimix/Rebreather IT • IANTD Cavern and Wreck IT • DAN Adv O2 Provider Instructor • PADI OWSI

Ο Αλέξανδρος Σωτηρίου είναι παθιασμένος δύτης με πολύ ισχυρή και εκτεταμένη γνώση του αντικειμένου. Αυτός είναι ο Διευθυντής του Κέντρου Καταδύσεων Σωτηρίου στην Αθήνα, όπου μπορείτε να τον βρείτε όταν δεν ταξιδεύει στο εξωτερικό. Είναι υπεύθυνος για την υψηλή εκπαίδευση (Rebreathers, Trimix καταδύσεις, καταδύσεις σε Ναυάγιο / Σπήλαιο). Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε στη μονάδα βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού.
Ralph

Ralf - Μασκότ:

Ο Ράλφ είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος μας. Ο ίδιος ή το ροχαλητό του, έχει προϋπαντήσει όλους τους επισκέπτες της σχολής εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια τώρα!