Τα project μας

Project Βρετανικός 1997:

Το μήκους 260 μέτρων πλοίο (όμοιο με τον Τιτανικό, αλλά μεγαλύτερο κατά περίπου 10%) χρησιμοποιήθηκε ως πλωτό νοσοκομείο κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Βυθίστηκε 2 μίλια από την ακτή της Κέας (Τζια) στην Ελλάδα κατά το ταξίδι του από την Αγγλία προς το νησί της Λήμνου. Η αιτία του ναυαγίου δεν είναι γνωστή με βεβαιότητα: Είτε χτύπησε σε νάρκη, είτε τορπιλίστηκε. Κείτεται, σχεδόν ανέπαφο, στη δεξιά πλευρά του, σε βάθος 120 μέτρων και θεωρείται το καλύτερο ναυάγιο για τεχνικές καταδύσεις στον κόσμο. Οργανώσαμε το πρώτο σύγχρονο project κατάδυσης στο Βρετανικό το Νοέμβριο 1997 (ο Ζακ Υβ Κουστώ έκανε κατάδυση πριν από μας την δεκαετία του ‘70). 

Εξερεύνηση Λίμνης Τσίβλου 1999:

Η λίμνη Τσίβλου είναι ανάμεσα στο Αίγιο και τα Καλάβρυτα σε 700μ υψόμετρο. Εξαιτίας ενός σεισμού κάποια σπίτια που βρίσκονταν κοντά στη λίμνη βυθίστηκαν μέσα της στις αρχές του 1900.  Οι δύτες μπορούν να δουν βελανιδιές στον βυθό της λίμνης και μέρη από τα κατεστραμμένα σπίτια.

Project Blue Holes 2002:

Το Blue Holes είναι ένα σύστημα υποβρύχιων σπηλιών στις Μπαχάμες. Υπάρχουν και μερικές σπηλιές γεμάτες με νερό στην ενδοχώρα.  Αν και δεν έχει αποδειχτεί, λέγεται ότι επικοινωνούν. Οι περισσότερες από αυτές δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί εξαιτίας του μεγάλου βάθους (συνήθως μεγαλύτερου από 50 μέτρα) και των ισχυρών ρεύματων που δημιουργούνται από τις αλλαγές τις παλίρροιας.

Επαγγελματική υποβρύχια Βιντεοσκόπηση και Φωτογράφηση:

Εάν το επιθυμείτε μπορούμε να βιντεοσκοπήσουμε υποβρύχια πλάνα επαγγελματικού επιπέδου.

Εμπορικά Projects:

Τα εμπορικά Project αποτελούν ένα ξεχωριστό τμήμα της επιχείρησής μας. Το είδος της δουλειάς μας περιλαμβάνει σωστικά μέσα, σωληνώσεις, καλωδιώσεις, υποβρύχιες κατασκευές, επιθεωρήσεις, βίντεο και φωτογραφήσεις. Μέγιστο επιχειρησιακό βάθος: 120 μέτρα.

Gaia Wine Project

Σε συνεργασία με την Γαία Οινοποιητική, δημιουργήσαμε ένα υποθαλάσσιο "κελάρι" παλαίωσης κρασιών. Πατήστε στον τίτλο για να μάθετε περισσότερα. 

Επιστροφή στα Αντικύθηρα 2013-2014-2015

Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων (γύρω στο 60 π.Χ.) είναι το πλουσιότερο αρχαίο ναυάγιο που ανακαλύφθηκε ποτέ http://antikythera.whoi.edu/

Tα project μας